A megtisztított combokat bőrös felükkel lefelé egy felforrósított serpenyőbe tesszük. Mindkét oldalukon aranyszínűre pirítjuk, majd kivesszük és félretesszük.
Szárazra töröljük a serpenyőt, majd felforrósítunk 1 evőkanál olívaolajat. Hozzáadjuk a megtisztított répát és a megtisztított, felkarikázott pórét. 5 percig pirítjuk.
Felforrósítunk még 1 evőkanál olajat, majd üvegesre sütjük rajta a finomra vágott hagymákat. A harmadát egy tálkába kanalazzuk, és félretesszük a tálaláshoz.
A serpenyőbe tesszük a kimagozott, felaprított csilit, a zúzott fokhagymát és a köménymagot. Meghintjük 1 csipet fahéjjal, és kissé lepirítjuk. Hozzákeverjük a rizst, az alaplevet és a félbevágott barackokat. Felforraljuk, majd lefedve, kis lángon 10-15 percig főzzük. Akkor jó, ha a rizs az összes folyadékot magába szívta.
A combokról eltávolítjuk a bőrt. Kicsontozzuk, a húst falatnyi darabokra vágjuk, majd a répával és a póréval együtt a többihez keverjük. A narancs lereszelt héjával és kifacsart levével ízesítjük. További 5 percig pirítjuk. A félretett sült hagymával, néhány levélke petrezselyemmel és a pisztáciával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.