A krumplit meghámozzuk, karikára felszeleteljük, majd olajban elősütjük.
A tepsire helyezünk egy sor elősütött krumplit. A felvágottat felkockázzuk, megszórjuk vele a krumplit, ráreszeljük a sajtot (ez fogja összetartani a krumplit és a felvágottat), majd még egy sor krumpli következik.
Felszeleteljük a hagymát, kisütjük, majd 1 nagy pohár tejföllel összekeverjük, és ezt a krumpli tetején egyenletesen elosztjuk.
Betesszük a sütőbe, majd szép aranybarnára sütjük.
Megjegyzés
Nagyon finom, érdemes kipróbálni! Nem szárad ki, így másnap is finoman fogyasztható! :)
A receptet és a fotót Evajuh87 küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.