Elkészítés: A burgonyát megpucoljuk, kockára vágjuk, a hagymát felkockázzuk. A tepsi aljába tesszük a hagyma felét, erre a burgonyát, majd a maradék hagymát. Ételízesítővel, borssal, pirospaprikával, petrezselyemmel megszórjuk.
Felkarikázzuk a kolbászt, a szalonnát becikkezzük, hogy vagy 4 cm-es darabokba legyenek. Ezeket a burgonyára tesszük, ízlésesen elhelyezve. Utána a zöldségeket felkarikázzuk, és azokat is rátesszük. A fokhagymát cikkekre szedjük, de ne pucoljuk meg, és úgy helyezzük a burgonyára. Majd az olajat rácsorgatjuk és adunk hozzá 1,5 dl vizet, lefedjük alufóliával.
Végül előmelegített sütőbe tesszük, és közepes lángon megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.