A tojássárgáját alacsony fokozaton kikeverjük a vaníliás cukorral, majd a mascarponéval. Ezután kemény habbá verjük a tojásfehérjét a kristálycukorral, majd óvatosan a mascarponés krémhez keverjük.
Lefőzzük a kávét és ízlés szerint rummal és cukorral ízesítjük. Egyenként belemártogatjuk a babapiskóták felét (vigyázva, hogy ne ázzon el), és egy tál aljára rakjuk. Rákenjük a krém felét, majd ismét kirakjuk babapiskótával, végül a megkenjük a maradék krémmel. Legalább 4 órára a hűtőbe rakjuk. Tálaláskor megszórjuk a tetejét kakaóporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.