Elkészítés: A vajat, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a sót keverjük habosra. Egyenként adjuk hozzá a tojások sárgáját. Adjuk hozzá az aprított csokoládét. A lisztet keverjük el a sütőporral, majd a tojáslikőrrel felváltva adjuk a vajas krémhez. A fehérjéket a kristálycukorral verjük fel krémes állagú habbá, ezt óvatosan forgassuk bele a lisztes masszába. Egy őzgerinc sütőformát vékonyan vajazzunk és lisztezzünk ki, töltsük bele a masszát, a tetejét simítsuk el. 170 fokos sütőben kb. 40-50 percig süssük. A kihűlt süteményt kenjük meg szilikonecset segítségével passzírozott lekvárral, majd öntsük a tetejére az olvasztott fehér csokoládét. Díszítsük ízlés szerint tortadarával, drazséval, cukorkákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.