A csirkecombokat megtisztítjuk. A bőrt óvatosan elválasztjuk a hústól, besózzuk, és állni hagyjuk.
A zsemlét vagy a kenyeret tejbe áztatjuk. 2 db tojást keményre főzünk, megpucoljuk és felkockázzuk a hagymát. 1 tk libazsírba tesszük, megsózzuk, üvegesre pároljuk és félretesszük. A petrezselymet apró kockára vágjuk.
Az ázott kenyeret kinyomkodjuk és egy tálba tesszük. A kemény tojásokat felkockázzuk és a zsemléhez adjuk. Megsózzuk, megborsozzuk és hozzáadjuk a petrezselymet. A nyers tojást és a pirított hagymát is a töltelékhez adjuk, és alaposan összekeverjük. A tölteléket a combok bőre alá töltjük.
A maradék zsír egy részével kikenjük a tepsit, beletesszük a combokat, és a maradék libazsírral megkenjük a combok bőrét. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt aranybarnára sütjük. Krumplipürével és kovászos uborkával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.