A hagymát, a szalonnát és a petrezselymet apróra vágjuk. A főtt tojásokat felkockázzuk. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk.
A szalonnát megpirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Levesszük a tűzről, majd hozzákeverjük a kinyomkodott zsemléket, a kockára vágott főtt tojást, a petrezselyemzöldet és a nyers tojásokat. A combokon fellazítjuk a bőrt, és alá betöltjük a tölteléket.
Tepsibe tesszük a combokat, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. Alátesszük a zsírt és kb. 2 dl vizet. Sütőben, sűrűn locsolgatva, szép pirosra sütjük 50-60 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.