A kenyeret vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, összekeverjük a tojással, a lereszelt vöröshagymával és áttört fokhagymával, a felaprított petrezselyemmel és a lereszelt sajttal, majd megsózzuk, megborsozzuk ízlés szerint.
A csirkecombokon a bőrt meglazítjuk, és egy kiskanál segítségével a tölteléket a bőr alá nyomkodjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, sütőzacskóba tesszük, és lezárjuk. A szájánál megszurkáljuk a zacskót, és 200 fokra előmelegített sütőben 75 perc alatt megsütjük.
A körethez a megmosott rizst olajon átmelegítjük, megszórjuk borssal, majd felöntjük a forró, lobogó, sós vízzel. Fedő alatt, lassú tűzön addig főzzük, amíg felszívja a vizet. Közben a sütőt előmelegítjük 200 fokra, majd lekapcsoljuk, és a rizst a sütőben 10 perc alatt készre főzzük.
A fagyasztott zöldségeket sós vízben roppanósra főzzük, és a kész rizzsel összekeverjük. A csirkecombokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.