Egy serpenyőbe feltesszük a kókuszzsírt melegedni, majd rátesszük a batátakarikákat sülni.
Amíg az édesburgonya sül, egy edénybe belekanalazzuk az avokádót, hozzátesszük a keményre főtt tojás sárgáját, a citromlevet, a petrezselyemzöldet és egy csipet sót. Botmixerrel krémesítjük.
Amikor a batáta egyik oldala már pirul, megfordítjuk. A paprikát és a kovászos uborkát kis kockákra daraboljuk, és az avokádós krémhez keverjük.
Ahogy elkészült az édesburgonya, a felét tányérra tesszük, és ráhalmozzuk a masszát. A maradék batátákat tetőként a krémkupacokra helyezzük. Frissen fogyasztjuk: ilyenkor a forró batáta, és a hűvös krém külön élvezet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.