Elkészítés: A tököt zöldségtisztítóval meghámozzuk, kettévágjuk, kiszedjük belőle a magokat. A töltelékhez a darált húst, a tojást, a főtt rizst és az apróra vágott, megdinsztelt hagymát összekeverjük, ízlés szerint fűszerezzük sóval, fehérborssal és kakukkfűvel (ezt nem kell sajnálni, nagyon jót tesz neki). A masszával megtöltjük a két fél tököt. Kivajazott tűzálló tálba tesszük, és letakarva előmelegített sütőben megsütjük. A sütés végén kicsit levesszük róla a fóliát, hogy picit pirulhasson is. A tejfölös szószhoz csak össze kell keverni a tejfölt sóval és kaporlevéllel, majd ezzel locsoljuk meg az elkészült tököt tálaláskor.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.