Az élesztőt a cukorral felfuttatjuk. A lisztet átszitáljuk, összekeverjük a sóval, hozzáadjuk az élesztőt, a langyos vizet és az olajat, és sima tésztává gyúrjuk. Letakarva hagyjuk 1 órát kelni.
A sütőt 250 fokosra előmelegítjük.
A tésztát lisztezett deszkán kör alakúra kinyújtjuk, és olyan vékonyra, amennyire a tészta engedi.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és beletesszük a tésztát, megszurkáljuk villával. A tésztát megkenjük paradicsomszósszal. A tonhalat lecsepegtetjük, villával szétnyomkodjuk és rászórjuk a pizza tetejére, rátesszük a félbevágott olívabogyókat, majd megszórjuk reszelt sajttal. Az előmelegített sütőben 15-18 perc alatt készre sütjük a pizzát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.