A tésztához tálba szitáljuk a lisztet, közepébe mélyedést készítünk. Belemorzsoljuk az élesztőt, rászórjuk a cukrot, és ráöntünk 2,5 dl langyos vizet. Letakarjuk, és felfuttatjuk az élesztőt. A kézi robotgép dagasztóbetétjével alaposan kidagasztjuk, közben beledolgozzuk a sót és az olívaolajat.
Ha a tészta fényes, hólyagos, és elválik az edény falától, letakarjuk, és meleg helyen kb. 35 percig kelesztjük.
A zöldséget kiolvasztjuk. A tonhalat lecsepegtetjük, villával széttördeljük-nyomkodjuk. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, héját lehúzzuk, apró kockákra vágjuk.
A sütőt 250 C-fokra előmelegítjük. A pizzatésztát kettéosztjuk, kinyújtjuk, sütőlapra tesszük. A rávalókat elfelezzük. A sajtot lecsepegtetjük, vékony szeletekre vágjuk.
A pizzatésztát megkenjük a pizzaszósszal, elosztjuk rajta a paradicsomdarabkákat, a tonhalat és a zöldséget. Megszórjuk sóval, borssal és a fűszerekkel. Rátesszük a mozzarellát, és a sütőben kb. 14-15 percig sütjük.
A maradék tésztával megismételjük, azt is megsütjük. Azonnal tálaljuk, mert frissen a legfinomabb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.