A tészta hozzávalóit, vagyis a túrót, a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojásokat, a sütőport és a lisztet összekeverjük egy tálban és félrerakjuk.
Lereszeljük az almákat, kicsit kinyomkodjuk a levét. Összekeverjük a cukorral, ízlés szerint fahéjjal és vaníliás cukorral.
Egy hőálló tálat egy kevés margarinnal kikenünk, majd meghintjük zsemlemorzsával. Belekanalazzuk a túrós krém felét, meghintjük búzadarával, majd jöhet az alma és ismét a túró.
160 fokos sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.