Az élesztőt kevés cukorral langyos tejben felfuttatjuk. A lisztet, a sót, az olvasztott vajat, a tojássárgákat összegyúrjuk, ráöntjük az élesztőt, tovább gyúrjuk, majd letakarva, meleg helyen 1 órát kelni hagyjuk.
A töltelékhez a tojásfehérjéből kemény habot verünk. A túrót összekeverjük a sóval, tejföllel, az apróra vágott kaporral, a cukrokkal, majd beleforgatjuk a tojáshabot.
A megkelt tésztát kinyújtjuk, és a tepsibe tesszük, majd egyenletesen rákenjük a tölteléket.
A tojást felverjük, összekeverjük a tejföllel és rácsorgatjuk a lepény tetejére. 180 fokra előmelegített sütőben, alsó-felső sütéssel kb 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.