A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját krémesre keverjük a cukorral, majd hozzávegyítjük a túrót, a rumot és az olajat. A túrós masszába dolgozzuk a sütőporral elkevert lisztet, a mákot meg a tejet, végül óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérjékből vert kemény habot is.
A tésztát kivajazott, liszttel meghintett kuglófformába töltjük, és előmelegített sütőben, 160 fokon kb. 45 percig sütjük.
A formában pihentetjük néhány percig, majd óvatosan kiborítjuk belőle. Ha kihűlt a kuglóf, a felolvasztott csokoládébevonóból kiskanállal rácsorgatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.