A töltelékhez villával összetörjük a túrót, hozzákeverjük a tojássárgákat, a cukrot, a vaníliás cukrot és a tejfölt.
A réteslapokat kiterítjük kettesével, a széleiket megkenjük az olvasztott vajjal, és megszórjuk a búzadarával. A töltelék harmadát rátesszük az egyik tésztára, és rászórjuk a meggy harmadát, és a konyharuha segítségével nem túl szorosra feltekerjük. Ugyanígy elkészítjük a másik két rétest is.
A rudak tetejét megkenjük olvasztott vajjal. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.