A túrót átpasszírozzuk, összekeverjük a mascarponéval, a cukorral, a vaníliás cukorral és a citromlével, majd hozzáadjuk a kemény habbá vert tejszínt.
A likőrt – a korábban lefőzött – kávéba öntjük. A babapiskóta felét négyszögletes tálba rakjuk, és meglocsoljuk a likőrös kávéval. Ráhalmozzuk a krém felét, és beborítjuk a maradék piskótával.
A piskótaréteget meglocsoljuk a maradék kávéval, rásimítjuk a maradék krémet, meghintjük a kakaóporral, majd legalább 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.