Elkészítés: 1. A lisztet egy nagy tálban keverjük el a sütőporral, a reszelt citromhéjjal, sóval, porcukorral, majd dolgozzuk el benne a margarint és a tojás sárgáját. A keveréket hűtőben pihentessük, amíg elkészül a töltelék.
2. A 4 tojást (a tésztából kimaradt fehérjét hozzáadva) habosítsuk fel a cukorral. Az áttört túróhoz adjuk hozzá a vaníliás cukrot, a búzadarát, a citrom levét és a felvert tojásokat.
3. A 3 milliméter vastagságúra nyújtott tésztát terítsük kikent, kilisztezett tepsi (a peremet is kenjük, lisztezzük) aljára, majd öntsük bele a túrós tölteléket. Előmelegített, 160°C sütőben süssük 40 percen keresztül.
4. A langyos tortaszeleteket 1-1 gombóc citromfagyival kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.