A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a tojások sárgáját, és habverővel, alacsony fokozaton a felvert fehérjéhez dolgozzuk.
Ehhez a masszához adjuk a sütőport, hozzákanalazzuk a lisztet, amelyet a habverő segítségével összedolgozunk. A kész masszát egy sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Amíg a torta sül, elkészítjük a krémet. A főzés nélküli pudingport a hideg tejhez adjuk, és habverő segítségével krémet készítünk belőle.
A megsült tortát kihűtjük, félbevágjuk, és megtöltjük a vaníliás krémmel. A habtejszínt mély tálba öntjük, felverjük, majd az így kapott habot habzsákba töltjük, bevonjuk vele a tortát. A tetejét dekorcukorral díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.