húst megtisztítjuk, majd bedörzsöljük sóval és borssal. A meghámozott fokhagymát felcsíkozzuk, aztán megtűzdeljük vele a húst. A rozmaring lecsipkedett leveleit is a húsba dörzsöljük, majd az egészet becsomagoljuk a baconszeletekbe. Tepsibe tesszük, és 180 fokos sütőben, alufóliával lefedve, 20-25 percig sütjük. Utána fólia nélkül további 45-50 percig.
Közben meghámozzuk a sütőtököt, kimagozzuk, felkockázzuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk, és megfonnyasztjuk a felforrósított olajon. Hozzáadjuk a leöblített rizst, és üvegesre pirítjuk. Ezután felöntjük a borral, aztán felforraljuk. Ha ez megtörtént, mérsékeljük a hőt, majd kis adagokban a rizshez adjuk az alaplevet. Közben mindig megvárjuk, míg az előző adagot felszívja. Félidőben hozzáadjuk a tököt is, és kevergetve az egészet puhára főzzük. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük egy kevés oregánóval, és hozzákeverjük a vajat. A rizottót a vékonyra szelt vaddisznósülttel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.