Elkészítés: 1. Hagyományos módon piskótát sütünk, majd kihűtjük, és a tortaformában hagyjuk.
2. A krémhez a pudingot, a zselatint, a tojások sárgáját, a cukrot, a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd beleöntjük a maradék tejbe, és sűrűre főzzük.
3. Közben a tojások fehérjéből kemény habot verünk. Lassú tűznél a pudinghoz dolgozzuk a margarint és a kemény tojáshabot.
4. Ráöntjük a krémet a tésztára, és a krém tetejére szeleteljük a banánt.
5. Az üdítőt a pudingporral és a cukorral sűrűre főzzük, és a banán tetejére öntjük. Tetejét tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.