Gyúródeszkán a vajat az átszitált liszttel elmorzsoljuk, hozzáöntjük a vizet, és egy csipet sóval ízesítjük. Jól begyúrjuk, majd egy kevés ideig hűtőben pihentetjük.
Az almákat megmossuk, meghámozzuk, kicsutkázzuk és felcikkezzük. A cikkeket citromos vízben félretesszük, így nem barnul meg. Ezután enyhén belisztezzük a gyúródeszkát, amin kinyújtjuk a tésztát. Feltekerjük a sodrófára, így könnyebben beletudjuk hajtogatni a kivajazott lepény formába és körbe rakjuk az alma cikkekkel.
Habüstben kristálymentesre keverjük a tejszínt a porcukorral, a vanilincukorral és hozzáütjük a tojásokat. Ezzel a tejszínes krémmel leöntjük az almákat, végül 180 fokos sütőben addig sütjük a tortát, míg a tetején lévő almák aranybarnára pirulnak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.