Az egész tojásokat felverjük a sóval, majd hozzáadjuk a tejet és az olajat. Belekeverjük a rum aromát, a piros ételfestéket és a szódavizet, majd habosra verjük.
A lisztet összekeverjük a vaníliás cukorral, a szódabikarbónával és a fahéjjal. Végül a száraz és a nedves hozzávalókat csomómentesre keverjük, majd 10 percig állni hagyjuk.
Az almát meghámozzuk és apróra vágjuk, majd hozzákeverjük a tésztához. A palacsintákat a szokásos módon kisütjük.
A kihűlt palacsintákra ízlés szerint tejszínhabot nyomunk, megszórjuk fahéjjal és porcukorral, végül kis szelet almát rakunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.