A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tortához először a száraz alapanyagokat összevegyítjük egy tálban. Egy másik tálban a kókuszvajat kissé megolvasztjuk, hozzáadjuk a vizet, a barna cukrot és az ecetet. Összekeverjük, majd hozzáadjuk a száraz alapanyagokat és jól összedolgozzuk. Kivajazott, kapcsos torta formába öntjük. Az igen híg masszát előmelegített sütőbe tesszük, ahol nagyjából 30-35 perc alatt készre sül.
Közben elkészítjük a narancsos csoki mázat, ehhez a narancs levet és a kókuszvajat gőz fölött felmelegítjük, hozzáadjuk a barna cukrot, kakaóport és a kávéport. Végül az összetördelt keserű csokoládét tesszük bele. Gőz fölött sima állagúvá keverjük, majd félre tesszük hűlni. A kihűlt tortára csurgatjuk a mázat és reszelt narancshéjával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.