Összedolgozzuk a pizzatészta hozzávalóit 3 dl meleg vízzel. Ha ezzel elkészültünk, letakarjuk a tészát, majd 2-3 órát kelesztjük egy meleg helyen.
A fokhagymát összezúzzuk, a kockára vágott hagymát pedig forró olajban, üvegesre sütjük. Ezután belekeverjük a fokhagymát és a cukrot, majd a paradicsomot és az oregánót. Felforraljuk, aztán 5 percig főzzük, közben sózzuk, borsozzuk.
A tésztát 4 részre osztjuk, majd kör alakúra nyújtjuk. Ezután kibélelünk egy tepsit sütopapírral, amibe a 4 tésztalapot beletesszük. Megkenjük paradicsomos mártással, elosztjuk rajtuk a szalámit, az olajbogyót, végül pedig a mozzarellát, majd 250 fokon 12-15 perc alatt készre sütjük a pizzánkat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.