A sajtgolyó elkészítéséhez a háromféle sajtot lereszeljük, tálba öntjük, összekeverjük.
A tojásokat villával jól felverjük, majd a reszelt sajthoz öntjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a fokhagymaport, és kézzel picit elkeverjük.
Végül a lisztet is hozzákeverjük a sajtos masszához.
Nedves kézzel diónyi golyókat formázunk belőle, zsemlemorzsába hempergetjük, majd forró olajban, 6-8 perc alatt kisütjük a sajtgolyókat.
Nézzétek meg videón, milyen egyszerűen készül a villámgyors sajtgolyó
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.