A margarint habosra keverjük a cukorral és a tojásokkal. A lisztet elvegyítjük a vaníliás cukorral, a sütő- és a kakaóporral, valamint a reszelt csokoládéval, majd adagonként a tojásos keverékbe dolgozzuk. Végül hozzáadjuk a vörösbort.
A tésztamasszát kikent kuglóf- vagy koszorúformába töltjük, és a 200 fokra előmelegített sütő középső részében sütjük kb. 1 órán át. A sütési idő vége felé tűpróbával ellenőrizzük.
Megjegyzés
A receptet a Cocon Verlag hozzájárulásával vettük át a rajnai borvidék konyháját bemutató Rheingauer Küchengeschichten című könyvből. Recept: Rheingauer Küchengeschichten, fotó: Shutterstock / Trendxpress
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.