Az alapanyagokat egy tálban összekeverjük, és a masszából jól formázható tésztát gyúrunk.
A tésztából kis golyókat formázunk, s azokat egymástól kb. 3-4 cm távolságra elhelyezzük egy sütőpapírral bélelt vagy kivajazott tepsin, szép sorban. Lelapogatjuk őket, hogy 2-3 mm magas korongokat kapjunk (ha vékonyabb, akkor ropogósabb lesz, ha vastagabb, akkor lágyabb, omlósabb. Ki, hogyan szereti.)
175 fokra előmelegített sütőben 12-14 perc alatt megsülnek. Ha kicsit kihűltek, akkor egy tálra vagy dobozba pakolhatjuka kész süteményeket.
Megjegyzés
Sok mindenhez jó: tea mellé, iskolai uzsonnának joghurthoz, egészséges nasinak itthonra. Én leginkább útravalónak szeretem.
A receptet és a fotót Arahel küldte. Köszönjük!
További fotók, receptek a <a >Rachel és a csokigyár blogban</a>!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.