A burgonyát és a zellert megtisztítom, majd egyforma kis kockákra aprítom. A hagymát hámozás után finomra vágom.
A vöröshagymát a forró olajon megfonnyasztom. A tűzről lehúzva belekeverem a pirospaprikát, majd azonnal ráöntök egy evőkanál vizet, és beleteszem a zellert meg a burgonyát. A tűzre visszahúzom, egy-két percig kevergetem, ezután bő 1 liternyi vízzel felöntöm. Befedem, beleszórom a vegetát, és puhára főzöm.
Ekkor behabarom a liszttel és fél dl vízzel simára kevert tejföllel. További öt percig forralom, közben kevergetem. Végül a finomra metélt petrezselyemzöldet meg a cukrot is belekeverem, de ezzel már nem forralom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.