Elkészítés: A fagyos zöldborsót feltesszük főni annyi vízbe, amennyi éppen ellepi, sózzuk. Közben világos rántást készítünk, amit hideg tejjel felengedünk, és a megpuhult borsóhoz adunk. Ízesítjük sóval, cukorral. A petrezselymet a végén adjuk a főzelékhez, de már nem főzzük.
(Ha nem sikerül a rántást elsőre eltalálni és híg a főzelék, egy kevés lisztet kis vízzel kikeverünk, kevés forró főzelékkel elkeverjük, és úgy sürítünk. Ha kicsit sűrűbbre sikerül, tejjel hígítunk.)
A párizsit hagyományos módon lisztbe-tojásba-morzsába forgatjuk, és forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.
A tükörtojáshoz egy teflonserpenyő alját vékonyan kikenjük pár csepp olajjal, felforrósítjuk, és a felütött tojást/tojásokat közepes hőfokon megsütjük. (A fehérjét picit körbesózzuk, a sárgája nem szereti a sózást, kifehéredik.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.