Elkészítés: A tenger gyümölcseit sós, forró vízben 1-2 percig főzzük, majd leszűrjük.
Az újhagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a tengeri herkentyűket, a kaliforniai paprikát, sózzuk, és frissen őrölt borssal ízesítjük. Az apróra vágott friss petrezselyemzöld felével és a reszelt citromhéjjal lazán összekeverjük. Hozzáadjuk a sós vízben kifőzött és a pesztóval összekevert tésztát. Kevés főzővíz hozzáadásával az egészet összeforraljuk, és a tűzről levéve elkeverjük benne a vajat.
Tálalásnál megszórjuk a maradék petrezselyemzölddel, díszítjük citromgerezdekkel és a félbevágott koktélparadicsommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.