A megtisztított újhagymát és a meghámozott burgonyát felkockázzuk, a fazékban felhevített vajon megpároljuk, majd felöntjük a borral, és a folyadékot szinte teljesen elfőzzük. Hozzáadjuk a borsót, felöntjük az alaplével, és sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük. Felforraljuk, és közepes tűzön, fedő alatt főzzük kb. 10 percig.
A leszárazott, megmosott medvehagymát 2 levél kivételével durvára aprítjuk, majd a levessel együtt turmixgépben nagyon finomra pürésítjük. Végül a fazékban összemelegítjük a tejföllel, és sóval, borssal, szerecsendióval, valamint 1 csipet cukorral ízesítjük. A félretett medvehagymával díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.