Összekeverjük a lisztet a tojással, egy kevés sóval és a megtisztított, finomra vágott medvehagymával (vagy fokhagymával). A tésztamasszából galuskákat szaggatunk forrásban lévő, sós vízbe. Leszűrjük, összeforgatjuk az olajjal, és félretesszük.
Felforrósítjuk a libazsírt, és üvegesre sütjük rajta a finomra vágott lila hagymát. Hozzáadjuk a meghámozott, kockára vágott kolbászt, és együtt pirítjuk néhány percig. Levesszük a tűzről, meghintjük a pirospaprikával, és összekeverjük.
Hozzáadjuk az előfőzött borsót, és az egészet puhára pároljuk. Ízlés szerint megsózzuk, majd a tejföllel gazdagítjuk. A megmelegített galuskával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.