Olajon megdinszteljük a felkockázott hagymát. Megszórjuk fűszerpaprikával, és rátesszük a felkarikázott sárgarépát és a szeletelt gombát. Annyi vizet öntünk rá, amennyi ellepi, és 8-10 percig pároljuk.
Ekkor hozzáadjuk a felkockázott burgonyát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, beletesszük a csokor tárkonyt, és felengedjük a maradék vízzel. Amikor puhára főttek a zöldségek, behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel, és sűrűre főzzük.
Elővesszük a cipónkat. A tetejét levágjuk, ebből kivágjuk a nyuszi füleit, a belsejét kiszedjük, beletesszük egy mélyebb tányérba, majd telemerítjük levessel. A zsemlét fogvájóval a kenyér széléhez rögzítjük. A füleket eligazgatjuk. A nyuszi szemei és az orra kettévágott fekete olajbogyó, a szája egy vékony cikk sárgarépa. Fodros petrezselyemmel körberakjuk és tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.