A csirkemellet gyengéden kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd a szokásos módon be panírozzuk (lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk). Forró olajban aranybarnára sütjük mindet, majd papírtörlőre szedjük.
A kuszkuszt egy tálba öntjük, megsózzuk, majd felöntjük 4 dl forró vízzel. Megkeverjük, letakarjuk, és hagyjuk hogy magába szívja a vizet.
A répát, a paprikákat és újhagymát megtisztítjuk, és felaprítjuk, majd egy kevés olívaolajon megpároljuk úgy, hogy roppanósak maradjanak a zöldségek. Ezután összekeverjük a megpuhult kuszkusszal, és a rántott csirkével tálaljuk.
Megjegyzés
Számomra a kuszkusz egy új felfedezés, most próbáltam ki először, de nagyon ízlett. Egy könnyed, finom köret, és nagyon változatosan elkészíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.