Előkészítése: a húst kis kockákra vágom. A hagymát finomra aprítom. A zöldpaprikát kicsumázom, és vékony csíkokra metélem. A sárgarépát és a karalábét tisztítás után szép hosszú csíkokra reszelem. A lisztet a tejföllel és fél dl vízzel simára keverem.
Elkészítése: az olajon üvegesre fonnyasztom a hagymát, majd a tűzről lehúzom, és belekeverem a fűszerpaprikát. Ráöntök egy evőkanál vizet, és felforralom. A húst beleteszem, fehéredésig kevergetve pirítom, majd ráöntök fél pohár vizet, és befedve puhára párolom. Végül belekeverem a zöldségeket és a lisztes tejfölt, majd lassan kiforralom, közben néhányszor megkeverem. Tálaláskor a hús tetejére teszem a nem túl puha, inkább „harapható” zöldséget, és rizzsel kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.