A darált kekszhez adjuk a zöldtea port, amellyel összekeverjük. Az olvasztott vajjal, folyékony mézzel és a tojással, gyúrható keksztésztát készítünk.
Golyókat formálunk, melyet a szilikon bonbonformákba töltünk és kissé tömörítjük. Amennyiben tölteni akarjuk, - zseléscukorral, aszalt gyümölccsel stb. - akkor itt kell megtenni." A szilikonba tesszük az aszalt gyümölcsöt, majd megtöltjük a masszával.
A szilikon formákat alufóliával letakart rácsra tegyük, így a süti alja sütéskor nem barnul meg. A keksz folyadék felvevő képességétől függ a méz, a tojás mennyisége viszont a minimum, ami mindenképpen kell a süteménybe.
Megjegyzés
Ezt a süteményt azért merem másoknak is ajánlani. mert egészségünk megóvása fontos szempont és elsődleges feladatunk. A zöldtea por felhasználása - sütemények, pudingok, egyéb ételek elkészítésekor egyaránt - azért ajánlott, mert természetes színező anyag, másrészt hatóanyagai növelik a szervezet energia termelését és hozzájárulnak a zsíranyag cseréjének növeléséhez, ezzel elősegítik a testsúly szinten tartását.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.