Elkészítés: 3 csomag zselatint feloldunk 6 dl hideg vízben, felforrósítjuk, 4 egyenlő részre osztjuk.
A sárga részhez 4 egész tojást 6 evőkanál kristálycukorral és 1 csomag vaníliás cukorral jól felverünk, majd hozzáadunk 1 rész zselatint, összekeverjük, és papírral bélelt tepsibe öntjük. Hűtőben tartjuk, amíg megdermed, ezután ráöntjük a barna részt.
A barna réteg ugyanúgy készül, mint a sárga, csak mielőtt belerakjuk az 1 rész zselatint, 3 púpos evőkanál kakaóport adunk hozzá. Hűtőbe tesszük, amíg megdermed, és ráöntjük a fehér részt.
A fehér részhez 2 kis pohár 6 evőkanál kristálycukorral és 1 csomag vaníliás cukorral addig keverünk, amíg a cukor elolvad, hozzákeverünk 1 rész zselatint. Hűtőbe tesszük, amíg megdermed, és ráöntjük a piros részt.
A piros réteghez 3 dl nem rostos szörpöt 1 dl vízzel és a maradék zselatinnal jól összekeverünk, és kanalanként a megdermedt fehér részre merjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.