A piskótát 1,5-2 cm-es kockákra daraboljuk, és meglocsoljuk a mandulaaromával vagy Grand Marnier-vel. Egy nagyobb, félgömb alakú tálat kibéleljük celofánnal majd a feldarabolt piskótával kibéleljük. A maradék piskótát félretesszük.
A csokoládé 3/4-ét lereszeljük, és egy tálban, mikrohullámú sütőben felolvasztjuk. A porcukrot és a puha margarint habosra keverjük, és hozzáadjuk az olvasztott csokoládét.
Egy másik tálban elkeverjük a kávét a habtejszín felével, majd kemény habbá verjük, és beleborítjuk a piskótával bélelt tálba, elsimítjuk az oldalán és az alján, így marad egy mélyedés közepén - ide öntjük a csokoládés keveréket.
A tál tetején egyenletesen elrendezzük a maradék piskótát, fóliával letakarjuk, majd 6 órára a hűtőbe tesszük,
Tálaláskor a maradék tejszínt felverjük (keményre), az édességet pedig óvatosan egy tányérra borítjuk (a tetejére teszünk egy tányért és lassan átfordítjuk), majd lassan, óvatosan lehúzzuk róla a fóliát. Ezután rákenjük a keményre vert tejszínhabot és elszórjuk a tetején a mandulát és a maradék csokoládét felaprítva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.