A liszet, 1 db tojást, a vizet és 2 csipet sót összekeverünk egy tálban. Egy lábosban sós vizet forralunk, 1 ek olajat adunk hozzá, majd ha forrni kezd, beleszaggatjuk a nokedlit. Amikor feljönnek a víz tetejére, kiszedjük őket és félrerakjuk.
Egy tálban felverjük a maradék tojást a tejföllel, és ízlés szerint megsózzuk. Felteszünk egy nagyobb serpenyőt, kis olajat vagy zsírt adunk hozzá, és beletesszük a felkockázott szalonnát vagy sonkát.
Miután megpirult, beleöntjük a nokedlit, összekeverjük, majd ráöntjük a tojásos keveréket, és addig kevergetjük, amíg a tojás egy kicsit megszilárdul.
A salátát leveleire szedjük, megmossuk, majd lecsepegtetjük. Az ecetet összekeverjük vízzel, a cukorral és a sóval, majd beleteszük a salátaleveleket, és a tojásos nokedli mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.