A zablisztet összekeverjük 5 dkg eritrittel, a sütőporral, a kakaóporral és a tojások sárgájával, majd kevés vízzel hígítjuk.
A tojások fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan összekeverjük a kakaós masszával. Kókuszolajjal kikent tortaformába töltjük a tésztát, és a 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 30 perc alatt megsütjük.
Eközben elkészítjük a túrós krémet. A zsírszegény túrót összekeverjük a natúr joghurttal, a maradék eritrittel, kevés reszelt citromhéjjal és az útifű maghéjjal.
Az elkészült piskótát hűlni hagyjuk, majd egyenletesen eloszlatjuk rajta a túrókrémet.
Az étcsokoládét gőz felett megolvasztjuk, majd vékony rétegben eloszlatjuk a túrókrémen. Ha megkeményedett a csokoládé, szeletelve tálaljuk a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.