Az apró darabokra tört kekszet és a felolvasztott vajat vagy margarint összedolgozzuk, majd kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk. Legalább 20 percig pihentetjük.
A töltelékhez a zselatint hideg vízbe áztatjuk 10 percre. Összekeverjük a citrom lereszelt héját a krémsajttal, a ricottával és a cukorral. Egy kis lábasba tesszük a citrom kifacsart levét a kinyomkodott zselatinnal, és addig főzzük, míg a zselatin feloldódik. Végül a sajtos krémhez forgatjuk. Elkenjük a kekszes alap tetején, és néhány órát állni hagyjuk.
Elrendezzük a tetején a barackszeleteket, a tortazselét a tasakon található előírás szerint feloldjuk, a gyümölcsökre locsoljuk, és néhány órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.