Összekeverjük a tojásokat, a tejet, a lisztet, az olajat és a szódavizet. Citromhéjjal, sóval és mézzel ízesítjük, majd homogén állagúra keverjük. Amikor sima beleszórjuk a zabpelyhet. Egy forró serpenyőben eloszlatjuk a tésztát és megszórjuk a müzlivel, majd készre sütjük.
A reszelt almát megpároljuk, majd fahéjjal és mézzel ízesítjük. A magvas felével kifelé megtöltjük a palacsintákat. Egy réteg baracklekvár , majd a párolt alma. Pirított dióval, almával, és karamell öntettel díszitjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.