A vajat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a citrom lereszelt héját és kifacsart levét. Szétválasztjuk a tojásokat, a sárgáját összekeverjük a tejjel. Kis adagokban a cukros vajhoz adjuk a liszttel és a megmaradt cukorral felváltva.
A fehérjét fényesre és habosra verjük. Óvatos mozdulatokkal forgatjuk a vajas-lisztes keverékhez.
A felengedett áfonyát elosztjuk egy tűzálló tálban, majd rásimítjuk a citromos tésztamasszát. Egy tepsit félig forrásban lévő vízzel megtöltjük. Beleállítjuk a tálat, majd 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk 40–45 percre, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.