A sütőt 200 °C - ra előmelegítjük, egy 18 cm-es kapcsos tortaforma aljába sütőpapírt fektetünk.
A piskótához, a tojást habosra keverjük a cukorral, majd óvatosan hozzáforgatjuk a kakaóval, sütőporral elkevert lisztet és az olajat. A masszát a formába simítjuk és kb 15-20 perc alatt, tűpróbáig sütjük.
A krémhez megfőzzük a tejben a pudingot, még melegen hozzákeverjük a cukrot, ízesítjük vaníliával és kihűtjük, majd kihabosítjuk a vajjal.
A kihűlt piskótát lapjában kettévágjuk és betöltjük a krémmel.
A tetejére a tejszínt a rummal felforrósítjuk, majd ráöntjük az összetördelt csokoládéra és simára keverjük. Végül hozzákeverjük az apróbb darabokra vágott aszalt szilvát és az egészet a torta tetejére simítjuk, majd meghintjük őrölt fahéjjal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.