A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, majd hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk és félbevágjuk. Az avokádót meghámozzuk, félbe vágjuk, kiemeljük a magját.
A fél tojásokból óvatosan kiemeljük a sárgájukat, és villával pépesre nyomkodjuk egy tálban. Hozzákeverjük az avokádó kikapart belsejét, megsózzuk, és natúr krémsajttal lazítunk az állagán.
A tölteléket egy teáskanállal a fél tojások üregébe halmozzuk, és a megtöltött tojásokat megszórjuk csilipehellyel.
NÉZD MEG VIDEÓN AZ AVOKÁDÓKRÉMMEL TÖLTÖTT TOJÁS ELKÉSZÍTÉSÉT
Megjegyzés
Az előre elkészített avokádókrémes tölteléket a hűtőben tárold, és csak tálalás előtt kanalazd a tojásokba, mert gyorsan megbarnul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.