Az összes hozzávalót beletesszük egy mixerbe és kb. 2 percig mixeljük. Ha ezzel végeztünk, a tésztát 1 órát letakarva pihentetjük.
Néhány kanálnyi tésztát a nem túl forró serpenyőbe adagolunk, majd lassú tűzön sütni kezdjük. (Ha lehet új serpenyőt használj, ami nem karcos, sérült.)
A sütés során láthatjuk, hogy a palacsinta tetején kis buborékok képződnek. Akkor készült el, ha már nincs több nedvesség a tetején. Csak az egyik oldalát sütjük!
Ízlés szerint mézzel és olvasztott vajjal tálaljuk.
A kelesztést fontos kivárni, illetve nagyon kis lángon kell sütni, és nem szabad olajozni a serpenyőt! Marokkóban többet is készítenek egyszerre, és bezacskózva hűtőben eláll napokig. Reggelire vagy a délutáni teázáshoz szokták fogyasztani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.