A darált húst az apróra vágott vöröshagymával és a fűszerkkel jól összekeverjük, lefóliázva hagyjuk 2 órát pihenni.
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, karikára vágjuk. A hagymát megpucoljuk, szeletekre vágjuk, a paprikát is felkarikázzuk, majd egy olajjal kikent tepsiben rétegezve elterítjük.
A keftából gombócokat gyúrunk, a zöldségek tetejére tesszük. Fóliával lefedjük, és 180 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ezután eltávolítjuk róla az alufóliát, és további 20 percre visszatesszük a sütőbe, vagy amíg megpirul kissé minden. A keftát félidőben átforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.