A hagymát megtisztítjuk és finomra aprítjuk, a mentát, a petrezselymet és a koriandert apróra vágjuk. Az összes hozzávalót egy tálban összekeverjük, és pár órára, vagy egész éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap a húsmasszából két ujjnyi vastag hengereket formázunk, mindegyiket hurkapálcára tűzzük, és a hurka végeit elcsúcsosítjuk.
Egy serpenyőbe olajat öntünk, és mikor már forró beletesszük a nyársakat,, majd óvatosan forgatva, minden oldalát megsütjük, tálalásik alufóliával lefedjük, így tartja a meleget, és nem szárad ki. Ha van laposkenyerünk, vagy tortillánk, helyezzünk egy párat egy szép tálra, és arra rendezzük el a keftákat, néhány olivabogyó, hagymakarika paradicsom kerülhet mellé, díszítésnek. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.