A tésztához elmorzsoljuk a lisztet és a vajat, majd hozzá szitáljuk a kakaót és a porcukrot. Hozzá adjuk a többi alapanyagot is, valamint 2 ek hideg vizet. Rugalmasan lágy tésztává gyúrjuk. A hűtőben 30 percig pihentetjük, majd kinyújtjuk. Piteformába simítjuk, alufóliát teszünk rá, megtöltjük szárazbabbal vagy lencsével, majd vakon sütjük 190 fokon 15 percig.
A zselatint hideg vízbe áztatjuk. A trüffelhez a cukrot borostyánszínűre karamellizáljuk 0,15 dl vízzel. Hozzá adjuk a likőrrel elkevert karamellkrémet, majd a többi hozzávalót. Akkor jó, ha a krém selymes.
A banánhabhoz pépesítjük a banánt, megmelegítjük a rummal együtt, majd feloldjuk benne a kinyomkodott zselatint. Végül hagyjuk kihűlni. Megmelegítjük a tojásfehérjét a cukorral vízgőz felett, majd kihűlésig habbá verjük. Egy másik tálban habbá verjük a tejszínt, majd a tojáshabbal együtt, két részletben a banánpéphez forgatjuk.
Elkészítjük a tortazselét a csomagoláson megadott utasítás szerint, majd a csokis tésztára rétegezzük a kávékrémet, aztán a banánhabot. Végül befedjük a felkarikázott banánnal, és bevonjuk a tortazselével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.